Tisztelt Érdeklődők!

A nagy sikerre való tekintettel folytatódnak vízi-túrás programjaink.

Következő 1 napos vízitúránk a Kettő- Körös vadregényes szakaszán zajlik majd Békés és Köröstarcsa között. 2018.06.16-án (szombaton)

A táv 20km (kb. 5 órás nyugodt evezés)

Találkozó 2018.06.16-án 09:00-kor Békésen a Kishajó-Kikötőben. (Békés-Dánfok) Aki(k) autóval érkeznek azok a járművüket itt hagyhatják, mert ide hozunk vissza mindenkit a túraprogram után különjáratú bérelt autóbusszal!

  A felszerelések és a Kenuk kiosztása után a Túra indítása kb. 09.30-kor.

Útközben rövid megállók (pihenők) Hosszú-fokon (Bodoky K. Vízügyi -Múzeumnál) és a Kereki (Berényi-hídnál)

Amit érdemes hozni: Nyári sapka, vagy kendő, napszemüveg, erős napsugárzástól védő naptej, fürdőruha, elegendő folyadék, (ivó víz is!!) szendvicsek, szivacsok párnák (a fenekek alá), vízhatlan erős szemetes zsák a csomagoknak.

Érkezés a Köröstarcsai Kikötőbe kb. 15-16 óra körül, ahol a büfében hideg meleg italok, és helyben frissen készült bográcsos babgulyás is rendelhető.

 A túrát Zanócz Róbert vezeti (70/3340841)

Nevezési díj: 2000Ft/fő amely a vízi-túra eszközök bérleti díját, azok szárazföldi szállítását és az autóbuszos személyszállítás díját valamint a program szervezési költségeit is tartalmazza.

Figyelem!

Erre a programunkra max. 40fő nevezését tudjuk elfogadni amelyet az érvényes regisztráció időrendjében veszünk csak figyelembe!

 

A jelentkezéseket ERRE A SORRA KATTINTVA lehet megtenni!